FEDESSA Conference & Trade Show 2021

Programme

Below you will find the full programme for both days, Monday, 20 & Tuesday, 21 September with timings, duration and session type.  Choose the day from the top and then click on a session title for more details.

Monday 20 September
08:30 - 09:30
Breakfast in the Trade Show
  • 60 mins
  • Refreshments
  • Trade Show
09:30 - 09:45
Welcome Session
  • 15 mins
  • Session
  • Main Plenary Room
  • Speaker: Mark Durden-Smith, Event Host
09:45 - 10:30
How to surprise delight and excite your customers
  • 45 mins
  • Session
  • Main Plenary Room
  • Speaker: Nicholas Wheeler OBE, Charles Tyrwhitt
10:30 - 11:00
Industry Report Launch
  • 30 mins
  • Session
  • Main Plenary Room
  • Speakers: Izeldi Loots, Director - Valuation Advisory - Alternatives, JLL; Ollie Saunders, JLL; Daniel Thorpe, Senior Research Analyst, JLL
11:00 - 11:30
Morning Coffee in Trade Show
  • 30 mins
  • Refreshments
  • Trade Show
11:30 - 12:00
Capital access for self storage - a European dimension
  • 30 mins
  • Session
  • Main Plenary Room
  • Speaker: Marc Ellegaard, Ince Corporate Finance
Setting up and expanding your container store
  • 25 mins
  • Container Break Out Stream
  • Library Suite
  • Speakers: Chris Bryan, blue self storage; Dave Davies, Double D Consulting
11:55 - 12:20
Future container prices and supply
  • 25 mins
  • Container Break Out Stream
  • Library Suite
  • Speakers: Chris Bryan, blue self storage; Sarah Manning, Secure Stores Nationwide Ltd
12:00 - 12:45
Making self storage green and profitable
  • 45 mins
  • Panel Session
  • Main Plenary Room
  • Speakers: Colin Jeromson, Janus International Europe; Matthew Lilley, Legal & General Investment Management; Ollie Saunders, JLL; Gabriella Zepf, Big Yellow
12:20 - 12:45
Technology for unmanned container stores
  • 25 mins
  • Container Break Out Stream
  • Library Suite
  • Speakers: Chris Bryan, blue self storage; George Matts, Loc-Box Self Storage
12:45 - 14:45
Lunch in the Trade Show
  • 120 mins
  • Refreshments
  • Trade Show
13:45 - 14:45
Specialist Groups
  • 60 mins
  • Specialist Groups
  • Library Suite
14:45 - 15:15
Automation in self storage
  • 30 mins
  • Panel Session
  • Main Plenary Room
  • Speakers: Terry Bagley, Janus International; Fred de Ryckman de Betz, Attic Self Storage; Gavin Shields, Stora
15:15 - 16:00
Top tips for operating self storage
  • 45 mins
  • Panel Session
  • Main Plenary Room
  • Speakers: Allan Agerskov, Pelican Self Storage; Dave Davies, Double D Consulting; Terry Doman, Storage King
16:00 - 16:30
Afternoon tea in the Trade Show
  • 30 mins
  • Refreshments
  • Trade Show
16:30 - 17:30
Jaw-dropping marketing for self storage
  • 60 mins
  • Session
  • Main Plenary Room
  • Speaker: Geoff Ramm, OMG Marketing
18:00 - 18:45
Drinks in the Trade Show
  • 45 mins
  • Dinner
  • Trade Show
19:00 - 22:30
Networking Dinner
  • 210 mins
  • Dinner
  • Warwick Castle
Tuesday 21 September
08:00 - 08:50
Breakfast in the Trade Show
  • 50 mins
  • Refreshments
  • Trade Show
08:50 - 09:00
Welcome Session
  • 10 mins
  • Session
  • Main Plenary Room
  • Speaker: Mark Durden-Smith, Event Host
09:00 - 09:45
How listening makes you a better negotiator
  • 45 mins
  • Session
  • Main Plenary Room
  • Speaker: Richard Mullender, Communications Expert
09:45 - 10:30
Transforming the future of self storage
  • 45 mins
  • Session
  • Main Plenary Room
  • Speaker: Jes Johansen, Storefriendly
10:30 - 11:00
Morning Coffee in the Trade Show
  • 30 mins
  • Refreshments
  • Trade Show
11:00 - 11:45
Future changes to society and how this will impact self storage
  • 45 mins
  • Panel Session
  • Main Plenary Room
  • Speakers: Oliver Close, CBRE Ltd; Simon Galway, CBRE Ltd; Jennet Siebrits, CBRE Ltd
11:45 - 12:45
Digital marketing super session
  • 60 mins
  • Panel Session
  • Main Plenary Room
  • Speakers: Emma Banks, Squab Group; Ben Hook, Storist; Christel Land, Clover 4
12:45 - 14:30
Lunch in the Trade Show
  • 105 mins
  • Refreshments
  • Trade Show
14:30 - 15:15
Running Europe's largest self storage company
  • 45 mins
  • Session
  • Main Plenary Room
  • Speaker: Marc Oursin, Shurgard
15:15 - 16:00
Navigating through the ongoing economic and political uncertainty
  • 45 mins
  • Session
  • Main Plenary Room
  • Speaker: Declan Curry
16:00 - 16:15
Closing Session
  • 15 mins
  • Session
  • Main Plenary Room
  • Speaker: Rennie Schafer, CEO, FEDESSA & SSA UK
19:00 - 19:30
Awards Dinner Drinks
  • 30 mins
  • Dinner
19:30 - 23:30
Awards Dinner
  • 240 mins
  • Dinner
  • Main Plenary Room